среда, 1 ноября 2006 г.

Buro Binnenhuis.

Buro Binnenhuis.

Buro Binnenhuis.


Beleving. Sfeer. Puur. Toegankelijk. Warm. Welzijn. Levensgeluk. Eigen. Woongenot. Inspirerend. Creatief. Verrassend. Tijdloos. Persoonlijk. Stijlvol. Comfortabel. Feel good. Perfect imperfect. Harmonie. Leefbaar. Identiteit. Bijzonder. Gewoon mooi. Ontspanning. Bezieling. Geestdrift. Vervoering. Onverwacht.


Lees meer over Buro Binnenhuis.


Interieur


Ons welzijn wordt voor een groot gedeelte bepaald door hoe we onze omgeving beleven. Uw woon-, werk- en dus levensgenot wordt bepaald door de ruimtes waarin u zich begeeft en welke invloed deze ruimtes hebben. Sterker nog: uit onderzoek is gebleken dat zelfs gedrag beïnvloed wordt door omgeving. Het interieur speelt daarbij een hele grote rol. Verschillende kleuren, materialen, licht en meubels beïnvloeden uw dagelijkse humeur en gevoel.


Neem bijvoorbeeld de verschillende kleuren. Wist u dat geel de mate van vrolijkheid en humor verhoogt en dat groen zorgt voor een gevoel van harmonie en helpt bij slapeloosheid? In een woonkamer waarbij de meubels zo staan dat iedereen elkaar kan aankijken wordt meer gecommuniceerd dan in een ruimte waar elkaar aankijken lastig is. In ruimtes met veel hoge boekenkasten wordt sneller gefluisterd, omdat dit het gevoel van een bibliotheek uitdraagt.


Met een passend interieurplan en slimme interieuroplossingen kunt u zelf invloed uitoefenen op de ruimtes waarin u zich dagelijks bevindt. Prettig wonen, werken en leven.


Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van interieuradvies








Binnenkijken bij een klant: het nieuwe kantoor van iWink


De situatie. Het oude Seatrade pand aan de A28, net buiten het centrum van Groningen werd aangehuurd door twee jonge internetbedrijven. Het interieur was behoorlijk gedateerd en was rijp voor wat nieuwe impulsen en ideeën. Het complete interieur werd gesloopt en vanaf de betonvloer en een complete lege ruimte bouwden wij de keuken/ lunchruimte voor Media CT en iWink en een frisse, zakelijke kantoorverdieping voor laatstgenoemde. Het resultaat is er eentje om trots op te zijn, al zeggen we het zelf.


Bekijk hier het kantoor van iWink


Original article and pictures take www.burobinnenhuis.nl site

Комментариев нет:

Отправить комментарий